Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Torentjeshoek

Nederland
>
Drenthe
>
Drenthe
4/5
Korte omschrijving
Familiecamping Torentjeshoek is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. De camping beschikt over ruimte kampeerplekken in een bosrijke omgeving alsmede een ruim aanbod aan bijzondere verhuuraccommodaties. Drenthe barst van uitjes of ze nu voor kinderen, actief, cultureel of van natuurlijke aard zijn. In Drenthe kun je er heerlijk samen op uit, ontdek het buitenleven…
Adres: Torentjeshoek
Leeuweriksveldweg 1
7991 SE,
Dwingeloo,
Nederland

Faciliteiten

Familiecamping Torentjeshoek is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe. De camping beschikt over ruimte kampeerplekken in een bosrijke omgeving alsmede een ruim aanbod aan bijzondere verhuuraccommodaties. Drenthe barst van uitjes of ze nu voor kinderen, actief, cultureel of van natuurlijke aard zijn. In Drenthe kun je er heerlijk samen op uit, ontdek het buitenleven tijdens een van vele mooie wandel- of fietstochten door Dwingeloo en omgeving. Op camping Torentjeshoek zijn honden ook van harte welkom.

Zwemmen en sport- & spelfaciliteiten
Voor uw kind(eren) is er genoeg te beleven, op de camping vindt u meerdere speeltoestellen, een kabelbaan, pannakooi, ligschommel, springkussen, water- en zandspeelplaats, klim- en klauterbos, recreatieschuur, tafeltennis, jeu-de-boulesbaan en een kleine kinderboerderij. Daarnaast heeft u gratis toegang tot Zwem- en Beleefpark Dwingeloo gelegen naast de camping.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Torentjeshoek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…