Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

‘t Rheezerwold

Nederland
>
Overijssel
>
Overijssel
5/5
Korte omschrijving
Vakantiepark ‘t Rheezerwold is een 5 sterren familiecamping in het Overijsselse Vechtdal. Dit is de ideale uitvalbasis voor wandel- en fietstochten of gezellige uitjes in de omgeving. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en luxe. Ook kunt kiezen uit onze verhuuraccommodaties zoals een trekkershut, chalet, kampeerbungalow, outdoorlodge en zelfs een heus kasteel voor 10 personen….
Adres: ‘t Rheezerwold
Larixweg 7
7796 HT,
Hardenberg,
Nederland

Faciliteiten

Vakantiepark ‘t Rheezerwold is een 5 sterren familiecamping in het Overijsselse Vechtdal. Dit is de ideale uitvalbasis voor wandel- en fietstochten of gezellige uitjes in de omgeving. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en luxe. Ook kunt kiezen uit onze verhuuraccommodaties zoals een trekkershut, chalet, kampeerbungalow, outdoorlodge en zelfs een heus kasteel voor 10 personen.

Zwemplezier en sauna
Er is een overdekt zwembad met voor de allerkleinsten is er een ondiep peutergedeelte van 15 cm diep en voor de kleuters wordt het al wat spannender in het 30 cm diepe bassin met glijbaan en verschillende waterspuitdieren. Vanuit de zithoek kunt u uw spelende kinderen in de gaten houden. Ouders kunnen genieten in de Finse sauna Het buitenbad is wel diep en beschikt over een bruisbank, hydrojet, ligstoelen en een spectaculaire familieglijbaan.

Verder kunt u overal op het vakantiepark gratis gebruik van wifi maken, uw hond mag mee wanneer u komt kamperen en u kunt bij ons fietsen en skelters huren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “‘t Rheezerwold” te beoordelen

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…