Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Parc La Clusure

België
>
Luxemburg
>
Luxemburg
5/5
Korte omschrijving
De 4,5 ster ANWB camping van de Ardennen! Kamperen of in een comfortabele accommodatie huren? Keuze uit kampeerplaats, of het huren van een tent tot hotelkamer, en dan ook nog culinair genieten kun je in ons sfeervolle restaurant Le Val Joli. De Nederlandse eigenaren hebben de camping in ruim 20 jaar uitgebouwd tot een unieke familiecamping een uitgebreid recreatie-…
Adres: Parc La Clusure
Chemin de la Clusure 30
B-6927,
Bure,
Nederland

Faciliteiten

De 4,5 ster ANWB camping van de Ardennen! Kamperen of in een comfortabele accommodatie huren? Keuze uit kampeerplaats, of het huren van een tent tot hotelkamer, en dan ook nog culinair genieten kun je in ons sfeervolle restaurant Le Val Joli. De Nederlandse eigenaren hebben de camping in ruim 20 jaar uitgebouwd tot een unieke familiecamping een uitgebreid recreatie- en buitensportprogramma. In mei, juni en september zijn er bijna dagelijks leuke activiteiten voor de kinderen. Schoon en modern sanitair, een sfeervol restaurant plus grand-café met een gezellig buitenterras, (sportieve) faciliteiten en een origineel recreatie- en buitensportprogramma.

Parc La Clusure heeft uitstekende voorzieningen zoals o.a. een verwarmd openluchtzwembad met apart peuterbad, gratis gebruik WiFi, sfeervolle horeca, sportvelden, speeltuinen, en moderne sanitairgebouwen.
Warme douches zijn gratis, toiletten zin voorzien van toiletpapier en speciaal kindersanitair met ruime babywasruimtes voor de kleintjes. Voor mindervalide zijn speciale voorzieningen aangebracht. Een uniek recreatieprogramma, uitdagende buitensporten, in het hoogseizoen nachtbewaking en extra EHBO posten en natuurlijk een gastvriendelijke receptie zorgen voor een aangename campingvakantie in de Belgische Ardennen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Parc La Clusure” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…