Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Over ons

De kindercampings op deze website zijn met zorg door ons geselecteerd, op punten waarvan wij uit ervaring weten dat deze belangrijk zijn voor een vakantie met uw baby, peuter, kleuter of schoolkind. Alleen kindvriendelijke campings die volgens ons volwaardig genoeg zijn voor uw gezin staan daarom op kindercampings.nl. Alle campings beschikken daarom minimaal over de volgende vereisten:
*Omdat kindersanitair minder gebruikelijk is in het buitenland is dit over de grens niet altijd van toepassing. Hetzelfde geldt voor grote Attractieparken in binnen- en buitenland. Dit staat altijd vermeld in de betreffende vermelding.
U kunt er vanuit gaan dat alle campings over deze faciliteiten beschikken en nog veel meer om uw kinderen een hele leuke vakantie te laten beleven! Er is ook aan de ouders gedacht, de meeste campings zijn luxe 4 en 5 sterren campings met vele faciliteiten en accommodaties die genoeg rust, animatie en het echte vakantie gevoel bieden!

Aanbod

Het hele aanbod op kindercampings.nl is door ons geselecteerd en voldoet aan de bovenstaande vereisten die wij hebben gesteld. Dit zijn vooral campings die net even wat meer bieden voor kinderen in de leeftijd tot ongeveer 12 jaar. Vaak zijn dit campings die zich vooral op gezinnen met kinderen richten. Op meerdere campings wordt er ook aan tieners gedacht. Indien uw kinderen verschillende leeftijden hebben ideaal voor een leuke vakantie met het hele gezin. Een overzicht van alle kindercampings kunt u ook op de kaart bekijken.

Contact en/of boeken

Alle kindercampings zijn gemakkelijk rechtstreeks te benaderen door op de “Bezoek de eigen website van deze kindercamping” te klikken. U wordt dan rechtstreeks door gelinkt naar de betreffende camping of aanbieder waar u nog veel meer informatie kunt vinden. Hier kunt u dan ook gemakkelijk en vertrouwd online boeken wanneer u het uitkomt.

Uw mening

Wij doen ons best om enkel kindercampings te vermelden die dit ook daadwerkelijk zijn. Verbleef u op een camping die volgens u niet thuis hoort op kindercampings.nl of niet voldeed aan uw wensen laat het ons dan weten! U kunt ons mailen via het contactformulier. Graag wel de reden vermelden waarom de camping volgens u geen kindercamping is. Wij zullen de camping dan opnieuw gaan bekijken en beoordelen. Uw mening weegt zeker mee in ons besluit. Zo houden wij de website correct en kunnen wij u alleen de leukste kinderscampings tonen voor u en uw gezin.

Adresgegevens

Kindercampings.nl
Teststraat 1
1234 AB, Amsterdam
Nederland

Contactgegevens

T: +31 (0)10 123 456 78
E: info@kindercampings.nl