Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Molecaten ‘t Hout

Nederland
>
Friesland
>
Friesland
4/5
Korte omschrijving
Camping ‘t Hout ligt midden in de bossen, vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen op het drie provinciënpunt Groningen, Friesland, Drenthe. Op camping ‘t Hout kampeert u in alle rust en is er tegelijkertijd heel veel te beleven. Voor kinderen is er een enorm aanbod aan binnen- en buiten speelmogelijkheden! Het animatieteam richt zich vooral op kinderen van 4 tot…
Adres: Molecaten ‘t Hout
Duerswaldmerwei 11
9243 KA,
Bakkeveen,
Nederland

Faciliteiten

Camping ‘t Hout ligt midden in de bossen, vlakbij het knusse dorpje Bakkeveen op het drie provinciënpunt Groningen, Friesland, Drenthe. Op camping ‘t Hout kampeert u in alle rust en is er tegelijkertijd heel veel te beleven. Voor kinderen is er een enorm aanbod aan binnen- en buiten speelmogelijkheden! Het animatieteam richt zich vooral op kinderen van 4 tot 11 jaar en families. Zij organiseren samen met Molly & Caatje in de vakantieperiodes knutseluurtjes, spelletjes, bingo’s minidisco’s, spooktochten, speurtochten en natuurlijk het meeleeftheater met Ka & Mo.

Omgeving
Voor liefhebbers van fietsen en wandelen heeft deze prachtige omgeving heel veel te bieden. Bijvoorbeeld de Friese Wouden, een uniek en authentiek stukje Friesland. Dit is een bijzonder gebied met een rijke historie en een veelzijdigheid aan bossen, heidevelden, duinverstuivingen en en natuurlijk de Friese meren. Uiteraard mag een rondvaart niet ontbreken aan uw vakantie. De gezellige (winkel)steden Leeuwarden, Groningen en Assen liggen niet ver weg en zijn zeker het bezoeken waard.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Molecaten ‘t Hout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…