Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Landgoed De Berenkuil

Nederland
>
Drenthe
>
Drenthe
4/5
Korte omschrijving
Bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Drenthe? Dan bent u bij onze 5 sterren kindercamping absoluut op de juiste plek. Vraagt u zich af of de kinderen zich wel vermaken op de camping? Met 25 kleine speeltuinen, multifunctioneel sportveld, een verwarmd buitenzwembad, een speelvijver, een binnenspeeltuin en elke avond animatie hoeft u zich hier geen zorgen…
Adres: Landgoed De Berenkuil
De Pol 15
9444 XE,
Grolloo,
Nederland

Faciliteiten

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke camping in Drenthe? Dan bent u bij onze 5 sterren kindercamping absoluut op de juiste plek. Vraagt u zich af of de kinderen zich wel vermaken op de camping? Met 25 kleine speeltuinen, multifunctioneel sportveld, een verwarmd buitenzwembad, een speelvijver, een binnenspeeltuin en elke avond animatie hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. De autovrije, en daarmee kindvriendelijke, camping is volledig gericht op kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar!

Kindercamping in de natuur
De Berenkuil is onderdeel van het Nationaal Landschap Drentsche Aa en ligt aan de rand van Geopark De Hondsrug. U wordt dus letterlijk omgeven door bos en heide. Dankzij de vele zandpaadjes op het heuvelachtige terrein geniet u écht van de natuur. De kampeerplekken zijn ruim en natuurlijk aangelegd waar u geniet van veel rust en privacy. Daarnaast kunnen uw kinderen veilig spelen want de camping is geheel autovrij.

Kindersanitair
Verspreid over de camping staan vier luxe sanitairgebouwen. Deze hebben allemaal vloerverwarming en een sfeervolle kinderhoek met kindersanitair, babybadjes, verhoogde kinderdouches, gezinsdouches en aangepast sanitair voor mindervaliden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Landgoed De Berenkuil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…