Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Krieghuusbelten

Nederland
>
Overijssel
>
Overijssel
5/5
Korte omschrijving
Dit gezellige 5-sterren familievakantiepark ligt in het hart van Overijssel en beschikt over ruime comfortplaatsen, diverse verhuurmogelijkheden en modern sanitair. Uw kinderen zullen zich prima vermaken op ons park gezien de ontelbare speelmogelijkheden die wij te bieden hebben. Sinds kort beschikken wij over een interactief pannaveld en een interactief spel genaamd memo, spelen 2.0! Ons vrolijke animatieteam biedt ieder…
Adres: Krieghuusbelten
Krieghuisweg 19
8102 SV,
Raalte,
Nederland

Faciliteiten

Dit gezellige 5-sterren familievakantiepark ligt in het hart van Overijssel en beschikt over ruime comfortplaatsen, diverse verhuurmogelijkheden en modern sanitair. Uw kinderen zullen zich prima vermaken op ons park gezien de ontelbare speelmogelijkheden die wij te bieden hebben. Sinds kort beschikken wij over een interactief pannaveld en een interactief spel genaamd memo, spelen 2.0! Ons vrolijke animatieteam biedt ieder weekend en alle reguliere schoolvakanties een gevarieerd programma. Helaas is op deze camping geen kindersanitair aanwezig.

Zwemmen
Het zwemwater is altijd rond de 30 graden en bij mooi weer schuiven de zijwanden en glazen dak open zodat er ook buiten kan worden gezwommen. Er is een 50 meter lange waterglijbaan met verplichting en voor de allerkleinste is er een vrolijk peuterbadje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krieghuusbelten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…