logo met de tekst Kindercampings.nl

Aanbiedingen
Alle kindercampings op deze website beschikken over de volgende faciliteiten.
Kindvriendelijk
Uitgebreid animatieprogramma
Zwembad met kinderbad
Grote speeltuin en/of indoor speeltuin
Kindersanitair *
Kampeerplaatsen en huuraccommodaties
Restaurant

Landgoed Ginkelduin 

Landgoed Ginkelduin

Landgoed Ginkelduin, sfeervol, autoluw en met prachtige zonnige kampeervelden met altijd een speeltoestel voor (klein)kinderen in de buurt. Kampeermogelijkheden, maar ook mogelijkheden voor het huren van een tent, bungalow of appartement. Midden op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug gelegen dus volop genieten van de natuur. Ruime kampeerplaatsen, eventueel met privé sanitaire unit (douche, toilet en wastafel) op de plaats.

Overdekt zwembad met kinderbad, verwarmd buiten zwembad met glijbaan en apart kinderbad, whirlpool en Turks stoombad en sauna. Binnenspeeltuin, recreatiezaal, lounge voor tieners. Animatie speciaal voor kinderen van 4 tot 11 jaar, maar ook voor de tieners en familie is er een apart animatie programma.

Diverse sanitairgebouwen waarvan er een uniek te noemen is, het Provençaals badhuis. Hier vindt u naast toiletten, douches, wascabines, familiedouches, babyrooms en kindersanitair, meer luxe en allerlei extras, zoals sauna, stoomdouche, vloerverwarming en een magnetron. Gezellig Restaurant en bistro voor een ontspannen hapje of drankje.

Faciliteiten

● Midgetgolfbaan
● Survivalbaan
● Paintball
● Dierenweide
● Zwembaden
● Luxe sanitairgebouwen

Contactgegevens

Landgoed Ginkelduin
Scherpenzeelseweg 53
3956 KD Leersum
 

Website bezoeken

Zoeken

Deze pagina is 9960 keer bekeken