logo met de tekst Kindercampings.nl

Aanbiedingen
Alle kindercampings op deze website beschikken over de volgende faciliteiten.
Kindvriendelijk
Uitgebreid animatieprogramma
Zwembad met kinderbad
Grote speeltuin en/of indoor speeltuin
Kindersanitair *
Kampeerplaatsen en huuraccommodaties
Restaurant

De Boshoek 

De Boshoek

Midden op de Veluwe vindt u vakantiepark De Boshoek, een camping voor jong en oud. De faciliteiten die u vindt op de Boshoek zijn zeer kindvriendelijk. Ruime kampeerplekken met of zonder privé sanitair, uitstekende sanitaire voorzieningen met een aparte ruimte voor de kinderen. Luxe en uitgebreide sport en spel voorzieningen, en diverse grote en kleine speeltuin verspreid over het park zorgen er voor dat uw kinderen de hele dag kunnen genieten.

Tevens beschikt de Boshoek over een verwarmd openlucht- en overdekt zwembad. Zowel het overdekte als openluchtzwembad beschikken over een peuterbad.

Heel veel activiteiten, en diverse huurmogelijkheden waaronder de Kabouter Plop familietent, maar ook luxe bungalows. Ook voor de ouders is er voldoende ontspanning mogelijk, wat dacht u van de wellness mogelijkheden, sauna, Turks stoombad, zonnestudio, kapsalon en nagelstudio. Ontbijtservice, restaurant, snackbar en supermarkt, alles binnen handbereik voor een ontspannen vakantie samen met de kinderen!

Faciliteiten

● Kabouter Plop Familietent
● Kinderboerderij
● Ponyclub
● Supermarkt
● Sportveld
● Theater

Contactgegevens

De Boshoek
Harremaatweg 34
3781 NJ Voorthuizen
 

Website bezoeken

Zoeken

Deze pagina is 11415 keer bekeken