Kindercampings - Kindercamping Nederland

Aanbiedingen
Alle kindercampings op deze website beschikken over de volgende faciliteiten.
Kindvriendelijk
Uitgebreid animatieprogramma
Zwembad met kinderbad
Grote speeltuin en/of indoor speeltuin
Kindersanitair *
Kampeerplaatsen en huuraccommodaties
Restaurant

Witterzomer 

Witterzomer

Camping Witterzomer is ideaal voor het hele gezin. Niemand hoeft zich hier te vervelen want jong én oud voelen zich hier thuis. In de schoolvakanties is er een gevarieerd recreatieprogramma en de vele faciliteiten zorgen ervoor dat de kinderen zich prima vermaken. Op camping Witterzomer kunt u zelf kiezen hoe luxe u kampeert, er zijn royale kampeerplaatsen met privé sanitair, maar ook natuur, basic en comfortplaatsen. Wanneer u liever een accommodatie huurt heeft vakantiepark Witterzomer ook meer dan voldoende keuze.

Kinderen
Voor kinderen is er een zwemvijver met zandstrand, verwarmd buitenzwembad met grote waterglijbaan, midgetgolfbaan, kinderkartbaan, ponybaan, mega springkussen en nog veel meer! Naast de grote speeltuin zijn er verschillende speeltuinen over het park. U kunt zelfs bij uw boeking aangeven graag zicht te willen hebben op uw spelende kroost. Er wordt natuurlijk gedacht aan de veiligheid van uw kind, daarom zijn de zwembaden omsloten met een hekwerk, de zwemvijver loopt geleidelijk af en het recreatieteam bestaat uit mensen die ervaring hebben met het organiseren en begeleiden van kinderen. Veiligheid is hun prioriteit.

Omgeving
Camping Witterzomer ligt dichtbij gezellige steden als Assen, Emmen en Groningen. In deze omgeving is er meer dan genoeg te doen. Zo is er het Drents Museum in Assen met fascinerende archeologie en kunst. Ook voor kinderen en jongeren. Want het nieuwe Kindermuseum, het Archeolab én de Kunstverdieping zijn speciaal voor deze leeftijdsgroep. Of bezoek de Drentse hunebedden in Borger. Wandelen en fietsen kunt u volop in het prachtige bosrijke Drenthe. Vergeet daarbij niet een van de pittoreske dorpjes aan te doen. Verder liggen Dierenpark Emmen, Speelstad Oranje, Verkeerspark Assen, een subtropisch golfslagbad, schaatsbaan en speelparadijs Ballorig in de directe omgeving.

Faciliteiten

● Recreatievijver
● Fietscrossbaan
● Minikartbaan
● Midgetgolfbaan
● Kerkdienst
● Ponybaan

Contactgegevens

Witterzomer
Witterzomer 7
9405 VE Assen
 

Website bezoeken

Zoeken

Deze pagina is 7333 keer bekeken