Kindercampings - Kindercamping Nederland

Aanbiedingen
Alle kindercampings op deze website beschikken over de volgende faciliteiten.
Kindvriendelijk
Uitgebreid animatieprogramma
Zwembad met kinderbad
Grote speeltuin en/of indoor speeltuin
Kindersanitair *
Kampeerplaatsen en huuraccommodaties
Restaurant

Union Lido 

Union Lido

Camping Union Lido is sinds 2015 de eerste 5 sterren camping van Italië! Dit prachtige ruim opgezette vakantiepark is gelegen aan de kust vlakbij Venetië. Uw kinderen vermaken zich hier zeker want Union Lido bied werkelijk alle faciliteiten die u maar kunt bedenken. De camping biedt comfortabele en ruime schaduwrijke staanplaatsen op gras met oppervlakken tot 120 m². De camping beschikt over 14 sanitairgebouwen waarvan de meeste ook voorzieningen hebben voor kinderen. Camperplaatsen zijn aanwezig ook is het mogelijk om een accommodatie te huren.

Omgeving

Union Lido ligt op een steenworp afstand van Venetië en alle omliggende eilanden zoals Murano en Burano. Zeker het bezoeken waard. Met de boot bent u er binnen een half uur vanaf de camping. Venetië bestaat uit meer dan honderd eilanden, en in het centrum fungeren de beroemde kanalen als wegen. Venetië is autovrij, uw kunt zich enkel verplaatsen te voet of per boot.

Zwemmen
Uw kinderen kunnen zwemmen naar hartenlust want Union Lido is niet alleen aan zee gelegen maar beschikt over maar liefst 2 waterparken en een zeer uitgebreid wellness centrum. Aqua Park Laguna is voorzien van 2000m² aan attracties, fonteinen, waterkanonnen en glijbanen voor kinderen. De ondiepe zwembaden, zachte randen en spierwit zand eromheen maken het tot een fantastisch water wonderland voor uw kinderen.

Union Lido heeft een 1 kilometer groot privé strand aan de kust van Cavallino, die dit jaar ook weer de prestigieuze Blauwe Vlag heeft mogen ontvangen. Op het ruime strand en in de kalme, schone en veilige zee kunnen uw kinderen zich prima vermaken.

Funny World
Funny World is als het ware een klein pretpark voor kinderen met een een spannende achtbaan geschikt voor de hele familie, midgetgolfbaan, 7D bioscoop, elektrische mini-autobaan, speelautomaten, gamehal en meer.

Faciliteiten

● Wellnessfaciliteiten
● Volop (water) sport
● 2 Waterparken
● Winkelcentra
● 5 sterren
● Venetië

Contactgegevens

Union Lido
Via Fausta 258
30013 Cavallino
 

Website bezoeken

Zoeken

Deze pagina is 2609 keer bekeken