logo met de tekst Kindercampings.nl

Aanbiedingen
Alle kindercampings op deze website beschikken over de volgende faciliteiten.
Kindvriendelijk
Uitgebreid animatieprogramma
Zwembad met kinderbad
Grote speeltuin en/of indoor speeltuin
Kindersanitair *
Kampeerplaatsen en huuraccommodaties
Restaurant

Parc La Clusure 

Parc La Clusure

De 4,5 ster ANWB camping van de Ardennen! Kamperen of in een comfortabele accommodatie huren? Keuze uit kampeerplaats, of het huren van een tent tot hotelkamer, en dan ook nog culinair genieten kun je in ons sfeervolle restaurant Le Val Joli. De Nederlandse eigenaren hebben de camping in ruim 20 jaar uitgebouwd tot een unieke familiecamping een uitgebreid recreatie- en buitensportprogramma. In mei, juni en september zijn er bijna dagelijks leuke activiteiten voor de kinderen. Schoon en modern sanitair, een sfeervol restaurant plus grand-café met een gezellig buitenterras, (sportieve) faciliteiten en een origineel recreatie- en buitensportprogramma.

Parc La Clusure heeft uitstekende voorzieningen zoals o.a. een verwarmd openluchtzwembad met apart peuterbad, gratis gebruik WiFi, sfeervolle horeca, sportvelden, speeltuinen, en moderne sanitairgebouwen.
Warme douches zijn gratis, toiletten zin voorzien van toiletpapier en speciaal kindersanitair met ruime babywasruimtes voor de kleintjes. Voor mindervalide zijn speciale voorzieningen aangebracht. Een uniek recreatieprogramma, uitdagende buitensporten, in het hoogseizoen nachtbewaking en extra EHBO posten en natuurlijk een gastvriendelijke receptie zorgen voor een aangename campingvakantie in de Belgische Ardennen!

Faciliteiten

● Sportterreinen
● Riviertje
● Winkel
● Amerikaanse Diner
● Bikinibar
● Ardennen Rangers

Contactgegevens

Parc La Clusure
Chemin de la Clusure 30
B-6927 Bure
 

Website bezoeken

Zoeken

Deze pagina is 6291 keer bekeken