logo met de tekst Kindercampings.nl

Aanbiedingen
Alle kindercampings op deze website beschikken over de volgende faciliteiten.
Kindvriendelijk
Uitgebreid animatieprogramma
Zwembad met kinderbad
Grote speeltuin en/of indoor speeltuin
Kindersanitair *
Kampeerplaatsen en huuraccommodaties
Restaurant

Petite Suisse 

Petite Suisse

Gelegen in het hart van de Belgische Ardennen, op een hoogte van 500 meter, ligt terrassencamping Petite Suisse. Vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht over het dal en de omgeving bestaand uit velden en bossen. Voor de kinderen is er een leuk animatieprogramma, 2 speeltuinen, verschillende sportvelden en natuurlijk het verwarmde zwembad. Het grote zwembad beschikt over een leuke glijbaan. De kleinere kinderen kunnen veilig en rustig met hun ouders spelen in het apart gelegen peuterbadje.

Sanitair
De camping beschikt over 3 verwarmde sanitairgebouwen. In 2 van deze sanitairgebouwen bevinden zich babyruimtes ingericht voor gezinnen met kleine kinderen. Deze babywasruimtes beschikken over aankleedkussens en babybadjes met douchekop. In ieder sanitairgebouw bevinden zich wasmachines.

Een belangrijk onderdeel van het recreatieprogramma op camping is het unieke buitenprogramma Ardennen Rangers. Met dit buitenprogramma ontdekken kinderen op leuke én leerzame wijze de omgeving van camping Petite Suisse.

Op Petite Suisse kunt u ook kiezen uit verschillende huuraccommodaties, zoals huurtenten, kabouter plop familietenten, stacaravans, Finse chalets en vakantiehuizen.

Faciliteiten

● Panoramacamping
● Ardennen Rangers
● Buitensport
● Finse chalets
● Campingwinkel
● Babyruimtes

Contactgegevens

Petite Suisse
Al Bounire 27
B-6960 Dochamps
 

Website bezoeken

Zoeken

Deze pagina is 8782 keer bekeken