Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Flevostrand

Nederland
>
Flevoland
>
Flevoland
4/5
Korte omschrijving
Tegenover Harderwijk aan het Veluwemeer ligt Flevostrand. Een geweldige locatie voor kleine en grote watersportliefhebbers. Uw kinderen kunnen hier in de vakanties gratis kennis maken met watersport, dit is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Flevostrand is een echte kindercamping met een binnen- en buitenzwembad, overdekte speeltuin, kindersanitair en vele faciliteiten voor jong en oud. Het animatieteam organiseert…
Adres: Flevostrand
Strandweg 1
8256 RZ ,
Biddinghuizen,
Nederland

Faciliteiten

Tegenover Harderwijk aan het Veluwemeer ligt Flevostrand. Een geweldige locatie voor kleine en grote watersportliefhebbers. Uw kinderen kunnen hier in de vakanties gratis kennis maken met watersport, dit is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Flevostrand is een echte kindercamping met een binnen- en buitenzwembad, overdekte speeltuin, kindersanitair en vele faciliteiten voor jong en oud. Het animatieteam organiseert superleuke activiteiten van Pasen tot en met de zomervakantie voor het hele gezin, kinderen en tieners.

Op camping Flevostrand kunt u binnen de dijk kamperen op ruime comfortplaatsen of buiten de dijk direct aan het water! Indien u liever een accommodatie wilt huren dan zijn de safaritenten heel geschikt met kinderen. Deze staan namelijk gegroepeerd op een veld met alleen maar speelzand en in het midden een speeltuintje.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flevostrand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…