Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Duinrell

Nederland
>
Zuid-Holland
>
Zuid-Holland
4/5
Korte omschrijving
Familiecamping Duinrell maakt onderdeel uit van het bekende attractiepark Duinrell in Wassenaar. Hier kunt u genieten van geweldige attracties en vele activiteiten voor het hele gezin. De camping ligt 4 kilometer van het strand en dichtbij de steden Scheveningen, Den Haag, Leiden en Katwijk. Centraal op de camping bevind zich Duinrell Plaza. Hier vindt u 3 restaurants in beheer…
Adres: Duinrell
Duinrell 1
2242 JP,
Wassenaar,
Nederland

Faciliteiten

Familiecamping Duinrell maakt onderdeel uit van het bekende attractiepark Duinrell in Wassenaar. Hier kunt u genieten van geweldige attracties en vele activiteiten voor het hele gezin. De camping ligt 4 kilometer van het strand en dichtbij de steden Scheveningen, Den Haag, Leiden en Katwijk. Centraal op de camping bevind zich Duinrell Plaza. Hier vindt u 3 restaurants in beheer van La Place, De Pub, een supermarkt, bowlingbaan en het entertainmentteam. Het entertainmentteam biedt tijdens de weekenden en schoolvakanties voldoende activiteiten voor jong en oud. Zoals een kids club, mini-disco en kids karaoke.

Tikibad
Het Tikibad is het grootste subtropische glijbanenparadijs van de Benelux. Met spectaculaire waterattracties, een buitenbad en meer dan 10 glijbanen is het Tikibad een geweldig dagje uit voor het hele gezin. Omdat het Tikibad geen gewoon zwembad is hebben kinderen onder de 12 jaar uitsluitend toegang tot het Tikibad onder begeleiding van een volwassene. En er gelden speciale veiligheidsregels voor kinderen kleiner dan 1.20 m.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duinrell” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…