Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

De Witte Berg

Nederland
>
Overijssel
>
Overijssel
3/5
Korte omschrijving
Ons kindervakantiepark met kleinschalige camping biedt volop vertier voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar. In de grote speeltuin bij het terras van het restaurant bevinden zich diverse attracties en een groot luchtkussen. Bij slecht weer vermaken de kinderen zich uitstekend in de overdekte speeltuin. Onze sanitaire voorzieningen zijn volledig aangepast op kinderen met speciaal verhoogde kinderdouches, wastafels…
Adres: De Witte Berg
Wittebergweg 9
7637 PM,
Ootmarsum,
Nederland

Faciliteiten

Ons kindervakantiepark met kleinschalige camping biedt volop vertier voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar. In de grote speeltuin bij het terras van het restaurant bevinden zich diverse attracties en een groot luchtkussen. Bij slecht weer vermaken de kinderen zich uitstekend in de overdekte speeltuin. Onze sanitaire voorzieningen zijn volledig aangepast op kinderen met speciaal verhoogde kinderdouches, wastafels voor kinderen en een heus kindertoilet.

Overnachten
Proef het echte buitenleven tijdens een kampeervakantie op onze speciale kampeerveldjes met speeltuintjes of overnacht in één van de accommodaties. Kies bijvoorbeeld voor glamping in de comfortabele tentvilla of slaap in een bedstee in de boslodge. Het kampeerterrein en de accommodaties zijn zo ingericht dat de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Zwemmen
Uw kinderen beleven uren waterpret in de natuurlijke zwemvijver. In de vijver vind je een grote watertrampoline waar je lekker kunt spelen, maar ook vissen of zandkastelen bouwen op het zandstrand en spelen in de waterspeeltuin behoren tot de mogelijkheden. Maar een kindervakantie is natuurlijk niet compleet zonder een zwembad! Vanaf 2019 beschikt ons kindervakantiepark over een gloednieuw binnen- en buitenzwembad in één. Dankzij een verstelbaar dak dat zowel open als dicht kan beleef je bij goed én slecht weer veel zwemplezier.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Witte Berg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…