Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Camping Samoza

Nederland
>
Gelderland
>
Gelderland
4/5
Korte omschrijving
Camping Samoza is een gezellige gezinscamping in Vierhouten op de Veluwe. Hier vermaakt jong en oud zich. Ook voor jongeren van 12+ worden er jeugd activiteiten georganiseerd. De camping heeft daarnaast veel faciliteiten zoals een binnenzwembad, buitenzwembad en een prachtige manege….
Adres: Camping Samoza
Plaggeweg 90
8076 PM,
Vierhouten,
Nederland

Faciliteiten

Camping Samoza is een gezellige gezinscamping in Vierhouten op de Veluwe. Hier vermaakt jong en oud zich met de vele gave recreatie activiteiten. Daarnaast zijn er ook faciliteiten zoals een waterpark met super vette glijbanen met meer dan 100 meter glijplezier. Voor de allerkleinsten is er een waterspeeltuin waar gespeeld kan worden zonder zwemdiploma. Lekker afkoelen op warme dagen want over spuit water uit, je kunt dammetjes maken of ga onder de megagrote waterdouche staan. Hier kunnen kinderen veilig met water spelen en nieuwe vriendjes maken want het water is ondiep.

Jongeren
Ook voor jongeren van 12+ worden er jeugd activiteiten georganiseerd. En er is een heuse ondergrondse club op Samoza, Chill Down. Hier kan de oudere jeugd prima chillen. Zo staat er bijvoorbeeld pooltafel, een air hockey, een boksbal en 2 Playstations. Daarnaast worden er thema feesten en filmavonden georganiseerd.

Kamperen met je paard
Ja u lees het goed, op camping Samoza is het mogelijk om uw eigen paard of pony mee te nemen op vakantie! Bent u een beginnende of onervaren ruiter dan is het mogelijk om lessen te volgen op de manege. Gevorderde ruiters de mogelijkheid om onder professionele begeleiding prachtige buitenritten te maken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Camping Samoza” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…