Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Cala Gogo

Spanje
>
Gerona
>
Gerona
3/5
Korte omschrijving
Terrassencamping Cala Gogo is gelegen aan de Costa Brava vlakbij het gezellige kleine stadje Platja ‘d Aro en de vissersplaats Palamos. Camping Cala Gogo is een van de oudste campings van Spanje en al vele jaren populair onder de Nederlandse kampeerders. Een gedeelte van de camping ligt aan het strand, het ander hoger gelegen gedeelte is gescheiden door een…
Adres: Cala Gogo
Av. Andorra 13
17251,
Platja ‘d Aro,
Nederland

Faciliteiten

Terrassencamping Cala Gogo is gelegen aan de Costa Brava vlakbij het gezellige kleine stadje Platja ‘d Aro en de vissersplaats Palamos. Camping Cala Gogo is een van de oudste campings van Spanje en al vele jaren populair onder de Nederlandse kampeerders. Een gedeelte van de camping ligt aan het strand, het ander hoger gelegen gedeelte is gescheiden door een redelijk drukke weg. U kunt onder de weg door wandelen om op de andere camping helft en bij het strand te komen. Uiteraard rijd er ook een trijntje naar het strand en terug. Op het hoger gelegen gedeelte bevinden zich 3 zwembaden waarvan 1 kinderbad.

Platja ‘d Aro
Platja ‘d Aro is een van de bekendste badplaatsen van de Costa Brava. Vanaf de camping is het 2 kilometer naar het centrum. Lopen duurt ongeveer een half uurtje. Maar is zeker de moeite waard. Het gezellige kleine stadje ligt direct aan zee en beschikt over vele leuke winkeltjes en gezellige restaurants in het gehele centrum en aan de boulevard. Vergeet niet de kermis en Magic Park te bezoeken, erg leuk voor jonge kinderen en de hele zomer iedere avond open. Tieners kunnen zich prima vermaken in een van de tientallen discotheken of bars in het centrum.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cala Gogo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…