Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Bijzondere accommodaties

Een overzicht van kindvriendelijke accommodaties op de camping waar overnachten een fantastische belevenis wordt. Deze unieke accommodaties zijn allemaal terug te vinden op de getoonde kindercampings. Van slapen in een kasteel of vogelhuisje tot overnachten in een stoere legertruck of helikopter! Sla deze pagina op in je favorieten want er worden steeds nieuwe huuraccommodaties toegevoegd.

Slapen in een kasteel

Gaat u op vakantie met het gehele gezin en zoekt u een wel hele bijzondere groepsaccommodatie, waar niet alleen uw kinderen, maar ook u koninklijk kunt overnachten. Van binnen lijkt het op een houten bungalow maar luxe dankzij de moderne inrichting. Met onder andere een compleet ingerichte keuken met vaatwasser en keuken apparatuur zoals een Quooker.  Via de schuifpui kom je op het terras met picknicktafel. Naast het kasteel ligt het overdekte terras met een moderne loungeset en gashaard.

huuraccommodatie in de vorm van een kasteel.
helicopter op de camping waar in overnacht kan worden.

Overnachten in een helicopter

Op vakantiepark ‘t Akkertien in Overijssel staat een echte MI2 helikopter op een platform in het water die te bereiken is per pondje. Als dat niet meer bijzonder overnachten is! Wie kan nu zeggen dat hij/zij in een heuse helikopter heeft geslapen? De cockpit is zelfs nog in originele staat. Slapen kan er met 2 personen in een tweepersoonsbed. Erg leuk om te doen met uw kind wanneer u al verblijft op de camping.

Overnachten in een stoere legertruck

Camping Torentjeshoek is een gezellige familiecamping in een bosrijke omgeving in Dwingeloo. De camping heeft een aantal bijzondere accommodaties waaronder een hele stoere legertruck voor 2 personen. Wil je met 3 tot 6 personen overnachten, dan kun je gebruik maken van een extra leger jeep en de trailer. De leger jeep is uitgerust met een stapelbed en de trailer biedt 2 losse bedden die ook omgebouwd kunnen worden tot een tweepersoonsbed. In de legertruck is geen douche maar in het sanitair gebouw wel.

overnachten in een legertruck.
Woonboot op camping Paardekreek

Overnachten op het water

Camping en Villapark de Paardekreek bieden een woonboot aan met uitzicht op het Veerse meer. De woonboot heeft een mooie veranda waar u heerlijk kunt vertoeven. Binnen vindt u een woonkamer met open keuken welke voorzien is van onder andere koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat en magnetron. Alle benodigdheden zijn aanwezig. De woonboot heeft verder 3 slaapkamers één douche en 2 toiletten.

Groepsverblijf kasteel Uylenburght

Vorstelijk overnachten in kasteel Uylenburgt op Kampeerdorp De Zandstuve. Dit groepsverblijf is geschikt voor 10 personen en volop voorzien van luxe en comfort. Uw kinderen zullen zich prins en prinses wanen.

huuraccommodatie in vorm van kasteel tot 10 personen op camping de zandstuve.