Groot aanbod kindercampings Binnen & buiten Nederland Luxe 4 & 5 sterren campings

Kindercampings tot ongeveer 12 jaar

Ook 12+ tienercampings

Bijzondere accommodaties

Verblijven in stoere en unieke accommodaties

Kamperen met baby

Campings met o.a. babyroom en peuterbad

Beerze Bulten

Nederland
>
Overijssel
>
Overijssel
5/5
Korte omschrijving
Op familiecamping Beerze Bulten in Overijssel vervelen uw kinderen zich gegarandeerd geen moment! Ouders kunnen genieten van de rust, ruimte en uitgebreide beauty en wellness faciliteiten terwijl uw kinderen zich de hele vakantie vermaken. Op de schitterende autovrije kindercamping kunnen zij de hele vakantie spelen in de grote overdekte speeltuin, zwemmen in het binnen- en buitenbad, deelnemen aan leuke…
Adres: Beerze Bulten
Kampweg 1
7736 PK,
Beerze,
Nederland

Faciliteiten

Op familiecamping Beerze Bulten in Overijssel vervelen uw kinderen zich gegarandeerd geen moment! Ouders kunnen genieten van de rust, ruimte en uitgebreide beauty en wellness faciliteiten terwijl uw kinderen zich de hele vakantie vermaken. Op de schitterende autovrije kindercamping kunnen zij de hele vakantie spelen in de grote overdekte speeltuin, zwemmen in het binnen- en buitenbad, deelnemen aan leuke activiteiten uit het boordevolle recreatieprogramma en volop genieten van de theatershows. Op het gebied van kindersanitair is aan alles gedacht, wastafels op kinderhoogte, verhoogde doucheplateaus om uw kinderen makkelijk te kunnen douchen, verlaagde kindertoiletten en natuurlijk ruime babyrooms.

Voor de ouders
De schitterende kampeerplekken midden in de natuur zijn extra ruim opgezet zodat er maximaal genoten kan worden van de rust en ruimte. Maar het uitgebreide animatieprogramma organiseert ook voor volwassenen leuke workshops en sportieve activiteiten. Denkt u hierbij aan een workshop huidverzorging of sieraden maken. Bent u sportief genoeg? Dan kunt u aan Nordic Walking doen of aan circuittraining in het fitnesscentrum. Ook in het voorseizoen is het programma zeer uitgebreid!

1 beoordeling voor Beerze Bulten

  1. Gerard

    Één van de mooiste kindercampings van Nederland wat ons betreft! In mei 1 weekje gestaan, dit is ons zo goed bevallen dat wij nogmaals hebben geboekt in het naseizoen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Populaire campings

>
>
5/5
Gezinscamping Paardekreek is een rustige en gezellige camping gelegen aan het Veerse Meer in…